Work | Corporate Interior | Hollister Construction

Project Size: 8,000 Sf

Multiple goals were requested. Hollister wanted a superb marketing experience for their valued clients showing off their construction expertise, a dynamic and open environment for their own staff, and a way of managing paper/drawings needed to do their job on a daily basis.  KNA took advantage of existing opportunities such as the glass wall on a 3 story lobby. Creating a visible conference room and reception area right on the glass allows a full view into their space. Their many awards, ground-breaking shovel exhibit, moving flat screen project illustrations, and transparencies right on the glass present an impressive marketing visual experience to visitors. The space revolves around a central communal lunch/coffee area for staff interaction. Long flat surfaces were created at numerous hub points, sitting on flat drawing files for sitting at and laying out large format drawings for estimating and project management.
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien