Everbank

Description: A two-phase project involving a two-fold expansion of existing space. The full renovation of their space included a complete transition of office style to an open, glassy, daylit space featuring circulation along windows, coffee/laptop bar areas, a new customer welcoming area, and multiple conference and work areas alongside reception. The space’s hard glass edges meet with soft-curved ceiling and millwork elements and resin panels with embedded natural materials. Flexible training rooms have moveable walls which open for full town hall meetings, and uniquely, executives were transitioned from offices to an upgraded open workstation environment. Roles included design, construction administration, furniture design and material selections, signage and branding component design.

Location

Parsippany, NJ

Year

2013